fbpx

Vandaag zijn we van start gegaan…

Maak jezelf zichtbaar
4 oktober 2017
Ik heb een deuk in mijn pop, hoe los ik dat op?
14 november 2017
Show all

Vandaag zijn we van start gegaan…

Helen Meurs
Helen Meurs
Ik werk ruim 25 jaar met handpoppen als hulpmiddel en zie nog steeds nieuwe mogelijkheden en invalshoeken ontstaan. Voor mij is het vooral logisch om een handpop te betrekken in mijn pedagogisch denken en handelen omdat ik via de handpop zo makkelijk de aandacht van kinderen krijg en vast kan houden. Ik werk het liefst met JaNee, zij en ik zijn in de loop van de jaren een (h)echt team geworden waarmee ik al mijn ideëen rondom het werken met de pop letterlijk handen en voeten kan geven en kan demonstreren.

2 Comments

  1. Desiree schreef:

    Absoluut… Heerlijk genieten van een nieuwe wonderbaarlijke inspirerende reis samen…

  2. Helen Meurs schreef:

    Gezellig dat je er bij bent Desiree 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X