Over Ons • Wonderbaarlijke Spiegels

Over Ons


N.B. Met ingang van 1 augustus 2019 zijn handpop.nl en handpoppen.nl overgenomen door Elke Geerts en richt ik me nog uitsluitend op training, coaching en maatwerk rondom het werken met de handpop als middel om de groei en ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

NIEUWSGIERIGHEID IS EEN KWALITEIT

‘Mijn’ JaNee is het allereerste exemplaar van alle JaNee’s die geproduceerd zijn voor Handpop.nl. JaNee was er niet van de één op de andere dag en dat maakte ook dat ik al voor haar komst een heel duidelijk beeld had van hoe en wie ze moest zijn.

JaNee is de pop met wie ik al mijn materialen maak, met wie ik workshops geef, die demonstreert in alle cursussen en die een prominente rol speelt in alles wat ik doe met handpoppen. JaNee voelt voor mij als een goedzittende jas en we blijken een goed team samen. Dat klinkt misschien raar maar ik zie het in de praktijk ook gebeuren; de ene pop past beter bij je dan een andere en als de klik er eenmaal is ontstaat er iets nieuws wat alleen maar omschreven kan worden als synergie.

JaNee is één van de beste dingen die me in mijn leven overkomen zijn (of waar ik voor gekozen heb, ‘t is maar hoe je het bekijkt). Ik ervaar het als een enorme verrijking om de wereld door haar ogen te mogen aanschouwen en deelgenoot te zijn van haar waarnemingen, haar intepretaties en haar gesprekken.


Meer lezen? Kijk dan eens op JaNee babbelt...

SAMEN KOMEN WE OP VEEL PLAATSEN

Door de vele mogelijkheden van de handpop zijn onze opdrachtgevers en onze werkzaamheden heel divers. We ontwikkelen zelf nieuwe materialen en zijn altijd bezig met nieuwe invalshoeken maar worden ook door de praktijk uitgedaagd ons te buigen over nieuwe problematieken, thema's, methodes en doelen. Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers en ons portfolio.


HEB JE VRAGEN?

Stel ze gerust.

Neem contact met me op

X