Online Plus Cursussen

Pluscursussen zijn een aanvulling op de basiscursus en richten zich op de handpop als hulpmiddel
Je hebt dus al eerder een workshop of basiscursus gedaan
De handpop als hulpmiddel in de thuissituatie
online plus cursus voor ouders en opvoeders

Deze plus cursus is voor ouders die hun handpop al tot leven hebben gewekt, er al mee spelen maar méér willen doen met de pedagogische mogelijkheden van de handpop binnen de thuissituatie. Ouders die hun kind(eren) willen ondersteunen bij tal van vaardigheden en vraagstukken die zich gedurende de dag voor doen. Het is een online cursus, je bepaalt dus je eigen tempo en je eigen lestijden.

Meer info
De handpop als hulpmiddel in de kinderopvang
online plus cursus voor professionals in de kinderopvang

Deze plus cursus is voor groepsleid(st)er in de (kinder)opvang die hun handpop al tot leven hebben gewekt, er al mee spelen maar méér willen doen met de pedagogische mogelijkheden van de handpop binnen de groep. Daarbij valt te denken aan het introduceren van thema’s, het aanleren van vaardigheden, het oefenen met gedrag of samenspel, de handpop kan overal een aandeel in hebben. Het is een online cursus, je bepaalt dus je eigen tempo en je eigen lestijden.

Meer info
De handpop als hulpmiddel in het onderwijs
online plus cursus voor leerkrachten

Deze plus cursus is voor leerkrachten en andere professionals in de onderwijsleersituatie (onder-, midden- of bovenbouw). Je speelt al een poosje met je handpop en wilt méér doen met de pedagogische mogelijkheden van de handpop binnen de klas. Daarbij valt te denken aan thema’s, (leer)inhouden,  nieuwe vaardigheden, ondersteunen bij ontwikkelingsgebieden of het uitdagen tot taal en spraak. Het is een online cursus, je bepaalt dus je eigen tempo en je eigen lestijden.

Meer info
De handpop als hulpmiddel in de hulpverlening
online plus cursus voor hulpverleners en kindercoaches

Je bent een professional en werkzaam in de hulpverlening aan kinderen. Je hebt je handpop al tot leven gewekt, je speelt er al mee maar wilt méér doen met de pedagogische mogelijkheden van de handpop binnen je dagelijkse praktijk. Daarbij valt te denken aan het uitdagen tot interactie en communicatie, het aanleren van vaardigheden, het oefenen met gedrag of samenspel, het aan de slag gaan met het zelfbeeld of de weerbaarheid van een kind. Het is een online cursus, je bepaalt dus je eigen tempo en je eigen lestijden.

Meer info
X