Online Basis Cursussen • Wonderbaarlijke Spiegels

Online Basis Cursussen

Dit komt in de basiscursus aan bod

Een basiscursus is een beginnerscursus. Je hebt dus nog geen ervaring met het spelen met een pop, je wilt vooral leren spelen met de pop die je hebt en ervaring op gaan doen.

In de basiscursus ga je jouw pop stap voor stap tot leven roepen en leer je alle basisvaardigheden die nodig zijn om hem of haar levendig en geloofwaardig over te laten komen.

Het doel van de basiscursus is leren spelen met je pop en kent een variant voor kinderen en een variant voor volwassenen.

In de basiscursus draait het om bewegingen, stem geven, karakter en introduceren. Alles om te kunnen starten met je pop in elke denkbare situatie maar gaan we niet in op de pop als hulpmiddel. Wil je vooral leren hoe een pop te gebruiken als hulpmiddel? Kies dan voor een pluscursus (als je de basisvaardigheden al onder de knie hebt) of een 2-in-1 cursus.

De basiscursussen

 

“De levendige menspop” is een online cursus voor kinderen die meer met hun (mens)pop willen doen. JaNee laat zien hoe je het hoofd beter kunt laten bewegen, hoe het precies zit met het bespelen van de handpop, hoe je je pop kunt laten praten, wat je jouw pop allemaal kunt laten vertellen en verklapt je alle geheimen die maken dat het spelen met je pop een stuk makkelijker en beter zal gaan. Je kunt deze cursus thuis, achter je computer volgen en bepaalt zelf je tempo.

Ben je tussen de 8 en de 14 jaar, heb je een menspop (of wil je een menspop) en wil je daar meer mee doen dan je nu doet? Wil je je pop mooi laten bewegen, de handen laten bewegen, hem of haar laten praten en allerlei verschillende verhalen laten vertellen of gezellig laten kletsen met anderen?

Een impressie van de cursus

 

Basiscursus: Je hebt geen ervaring met handpoppen nodig

Je hebt een menspop en had daar grootse plannen mee toen je die kocht maar in de praktijk lukt het je niet om hem tot leven te roepen of te gebruiken zoals je voor ogen had. Of je wilt een menspop aanschaffen maar hebt geen idee hoe je daar mee zou kunnen starten en bent bang dat hij vooral op de stoel of op de kast blijft zitten? Dan is deze cursus iets voor jou!

“De geloofwaardige menspop” is een online cursus voor volwassenen. In deze cursus ga je aan de slag met de basisvaardigheden rondom het tot leven roepen van je menspop. Je leert hem/haar bewegen, de handen gebruiken, geeft jouw pop een stem, laat hem/haar praten en denkt goed na over een karakter dat aansluit bij jouw pop en jouw situatie. Je kunt de cursus thuis, achter je computer en in je eigen tempo volgen.

In deze online basiscursus ga je aan de slag met het tot leven roepen van je menspop. Het draait daarbij vooral om de basistechnieken, om het hóe doe ik dat?

Een impressie van de cursus

X