fbpx

Online Basis Cursussen

Dit zijn de basiscursussen

[vntd_content_box img=”137303″ title=”De Levendige menspop” item_link_page=”142373″ text=”Basiscursus voor kinderen tot 14 jaar. 5 Online lessen. Prijs €25,00 p.p.”]
[vntd_content_box img=”137305″ title=”De Geloofwaardige Menspop” item_link_page=”142364″ text=”Basiscursus voor volwassen. 5 Online lessen. Prijs €35,00 p.p.”]

Een basiscursus is een beginnerscursus. Je hebt dus nog geen ervaring met het spelen met een pop, je wilt vooral leren spelen met de pop die je hebt en ervaring op gaan doen.

In de basiscursus ga je jouw pop stap voor stap tot leven roepen en leer je alle basisvaardigheden die nodig zijn om hem of haar levendig en geloofwaardig over te laten komen.

Het doel van de basiscursus is leren spelen met je pop en kent een variant voor kinderen en een variant voor volwassenen.

In de basiscursus draait het om bewegingen, stem geven, karakter en introduceren. Alles om te kunnen starten met je pop in elke denkbare situatie maar gaan we niet in op de pop als hulpmiddel. Wil je vooral leren hoe een pop te gebruiken als hulpmiddel? Kies dan voor een pluscursus (als je de basisvaardigheden al onder de knie hebt) of een 2-in-1 cursus.

X