fbpx
Wat doe ik met mijn handpop binnen het winterthema?
24 januari 2019
Boeien, uitdagen & verder groeien
27 februari 2019

Hoi,

Ik heb een puzzel gekregen, deze, de slak. Mooi hè? Ja, en nou ga ik hem uit mekaar halen en weer in mekaar zetten. Ja, want dat doe je met een puzzel hè? Anders is er niks aan en kan je er alleen maar naar kijken. Ik ga hem uit mekaar halen dus en dan maak ik er een filmpje van en dan zetten we dat hier wel even onder, dan kun je zien hoe het gaat met mijn puzzel….

 

N.B. Deze puzzel is tijdelijk toegevoegd aan de webshop van handpoppen.nl en kost daar €10,95. Mocht je nou zelf ook willen oefenen of deze puzzel willen gebruiken voor een activiteit dan weet je waar je hem vinden kunt.

JaNee
JaNee
Ik ben JaNee en ik ben een pop, eentje met een eigen leven en met een heleboel plannetjes. Ik zit vol met vragen en als ik daar nog geen antwoord op weet dan ga ik op zoek naar antwoorden. Bij het zoeken komen er ook weer een hoop nieuwe vragen in mijn hoofd binnen. Ja, dat gaat maar door bij mij, eigenlijk altijd en daar praat ik over met anderen én ik schrijf er over in mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X