Ik ben dit weekend op avontuur geweest in het bos weer, ja, dat doe ik vaak hè en nu gingen we weer foto’s maken van het bos, ja, om te kijken of er iets anders was dan de vorige keer. Ja, dat doe ik nu al heel lang en nu heb ik een heleboel foto’s dus ik ga ze je nu allemaal laten zien. Dit is het begin, later deze week doe ik de rest, anders is het teveel.

Hier begon ik, dit was in de vorige maart

Dit was april, vorig jaar dus, ja, toen liep ik weer door het bos

En toen werd het mei, toen zaten er weer blaadjes aan de bomen

En daarna was het juni, toen was het bos ook groen

En toen kwam juli

en augustus

en september, toen waren er al minder blaadjes aan de bomen zie je dat?

en oktober, toen kregen de blaadjes echt andere kleuren

en daarna kwam november en toen waren er al veel blaadjes gevallen

en toen was het december, toen waren de bomen weer kaal, zie je dat?

Toen ik begon waren de bomen kaal en in december waren de bomen weer kaal dus. Ja, en daartussen zijn er blaadjes geweest, hebben de blaadjes een andere kleur gekregen en zijn de blaadjes van de takjes gevallen. Maar is dat altijd zo? Dat wilde ik weten dus ik ben nog even doorgegaan met het maken van foto’s ja, want dan kun je goed zien wat er dan verandert hè?

En wat ik nog meer ontdekt heb dat laat ik in de volgende post zien.