Online cursussen • Wonderbaarlijke Spiegels

Online cursussen

mei, 2019

meiOnline cursussenLeer werken/spelen met je handpopWanneer het jou uitkomt (mei) Bij jou thuisActiviteit:Online cursus Prijs: v.a. €25,00

Korte beschrijving

Wil je leren spelen of werken met je handpop of wil je een handpop aanschaffen en daar ook gelijk een goede start mee maken? Heb je geen tijd om naar een workshop toe te komen? Dan is een online cursus iets voor jou!

Je kunt de online cursus volgen wanneer het jou uitkomt en hoeft er de deur niet voor uit. Je kunt oefenen waar en wanneer je wilt. De lessen zijn zó opgebouwd dat je steeds een stapje verder gaat en steeds beter leert omgaan met je pop en hem steeds beter leert gebruiken voor de doelen die je er mee behalen wilt.

Je kunt de lessen net zo vaak bekijken als je wilt en wordt toegevoegd aan het deelnemersforum waar je in contact kunt komen met andere deelnemers, je vragen kunt stellen maar ook nog meer kunt oefenen als je dat wilt. Je hoeft het dus niet helemaal alleen te doen.

Klik op de link voor meer informatie over de verschillende cursussen om te ontdekken welke het best bij jou past.

 

Bestemd voor

Er is voor elke deelnemer (beginner, gevorderd) en de doelgroepen ouders, groepsleid(st)ers kinderopvang, leerkrachten en hulpverleners een online cursus beschikbaar.

Hoe laat?

Wanneer het jou uitkomt (mei)

Waar?

Bij jou thuis

Georganiseerd door

Wonderbaarlijke SpiegelsHelen Meurs Manege 6G, 6662 WC Elst (GLD)

Prijs

v.a. €25,00

Wanneer kan ik starten?

Elke werkdag

X