Masterclass: Boeien, uitdagen en verder groeien in Elst (GLD) • Wonderbaarlijke Spiegels

Masterclass: Boeien, uitdagen en verder groeien in Elst (GLD)

juni, 2019

08jun09:3016:30Event OverDagvullend programmaMasterclass: Boeien, uitdagen en verder groeien in Elst (GLD)een hele dag workshops rondom het pedagogisch werken met een handpop09:30 - 16:30 Wonderbaarlijke Spiegels, Manege 6G 6662 WC Elst (Gld)Activiteit:Masterclass

Korte beschrijving

Boeien, uitdagen en verder groeien is een dagvullend programma rondom het pedagogisch werken met een handpop speciaal voor professionals uit het onderwijs, de kinderopvang en de hulpverlening. Het totale programma beslaat 7 uur (inclusief een lunch en pauzes) en bestaat uit 3 onderdelen: ‘boeien’, ‘uitdagen’ en ‘verder groeien.’

Aan het eind van de dag kun je niet alleen je pop op een geloofwaardige manier tot leven roepen maar weet je ook op welke manier je hem of haar keer op keer nieuwe inhoud mee kunt geven, op welke manieren je kinderen uit kunt dagen tot deelname en interactie en hoe je jouw pop planmatig in kunt zetten bij de doelen die je bereiken wilt.

Tijdens deze dag volg je dus alle workshops die ik geef en dompel je jezelf een dag lang onder in de fantastische wereld van de handpop. Je krijgt alle handreikingen die ik je geven kan om zowel van start te gaan met jouw handpop als om je verder te ontwikkelen. We werken zowel plenair, als individueel, als in groepjes en zullen verschillende werkvormen met elkaar gecombineerd worden.

Tijdens deze dag werken we zowel plenair, als individueel, als in groepjes en zullen verschillende werkvormen met elkaar gecombineerd worden.

Meer informatie over deze masterclass

Deze masterclass wordt gegeven op mijn eigen locatie in Elst waardoor ik je kan laten werken met al mijn materialen en attributen. Door de aard van het programma en de verschillende werkvormen is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

 

Bestemd voor

Leid(st)ers in de kinderopvang.
Leerkrachten (alle bouwen/groepen).
Rt-ers, Ib-ers.
Kindercoaches, kindertherapeuten.
Hulpverleners.

Wil je er bij zijn?

Er zijn geen plaatsen meer voor deze activiteit

Hoe laat?

(Zaterdag) 09:30 - 16:30

Waar?

Wonderbaarlijke Spiegels

Manege 6G 6662 WC Elst (Gld)

Georganiseerd door

Wonderbaarlijke SpiegelsHelen Meurs Manege 6G, 6662 WC Elst (GLD)

Wonderbaarlijke SpiegelsManege 6G 6662 WC Elst (Gld)

X