fbpx

Even wat Sinterklaasideetjes

Ik heb een deuk in mijn pop, hoe los ik dat op?
14 november 2017
Vraag het Helen: Sinterklaaspoppen?
30 november 2017
Show all

Even wat Sinterklaasideetjes

Waarschijnlijk heb je het nu hartstikke druk en heb je inmiddels buikpijn van alle Sinterklaas-snoeperijen. Ik kan me daar heel veel bij voorstellen, ik ben zelf een groot liefhebber van het Sinterklaasfeest maar het is ook voor mij altijd een enorm drukke tijd met veel overuren. Maar ik wil ook dit jaar weer iets doen met JaNee en Sinterklaas en  heb ook voor de academy even een filmpje gemaakt om je uit te dagen wat leuks te gaan doen in- en/of rondom het Sinterklaasthema.

De afgelopen jaren heeft JaNee al heel wat Sinterklaasactiviteiten gedaan, ik weet niet of ze allemaal op deze pagina staan maar het zijn er vast genoeg om als inspiratie voor je eigen activiteiten te dienen. Dit jaar is JaNee bezig met het leren van Spaanse woordjes, ze heeft daar vorige week een inleidend filmpje voor gemaakt

Ik ben heel benieuwd óf en wat jullie gaan doen met je pop binnen dit fantastische feest. Gaat jouw pop een rol krijgen of niet?

 

Helen Meurs
Helen Meurs
Ik werk ruim 25 jaar met handpoppen als hulpmiddel en zie nog steeds nieuwe mogelijkheden en invalshoeken ontstaan. Voor mij is het vooral logisch om een handpop te betrekken in mijn pedagogisch denken en handelen omdat ik via de handpop zo makkelijk de aandacht van kinderen krijg en vast kan houden. Ik werk het liefst met JaNee, zij en ik zijn in de loop van de jaren een (h)echt team geworden waarmee ik al mijn ideëen rondom het werken met de pop letterlijk handen en voeten kan geven en kan demonstreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X