Kindercursus: De levendige menspop • Wonderbaarlijke Spiegels

Kindercursus: De levendige menspop

[vntd_hero_section top_heading=”Online basis cursus voor kinderen” heading=”De levendige menspop” subtitle=”Alle basisvaardigheden komen aan bod” btn1_label=”€25,00 p.p.” content_align=”right” images=”137303″ bg_img_position=”center center” height=”custom” height_custom=”400px” fullwidth=”no” parallax=”no” arrow_nav=”” btn1_url=”url:https%3A%2F%2Fwonderbaarlijkespiegels.nl%2Fproduct%2Fde-levendige-menspop%2F|||”]

[spacer height=”80″]

Basiscursus: Je hebt geen ervaring met handpoppen nodig

“De levendige menspop” is een online cursus voor kinderen die meer met hun (mens)pop willen doen. JaNee laat zien hoe je het hoofd beter kunt laten bewegen, hoe het precies zit met het bespelen van de handpop, hoe je je pop kunt laten praten, wat je jouw pop allemaal kunt laten vertellen en verklapt je alle geheimen die maken dat het spelen met je pop een stuk makkelijker en beter zal gaan. Je kunt deze cursus thuis, achter je computer volgen en bepaalt zelf je tempo.

Ben je tussen de 8 en de 14 jaar, heb je een menspop (of wil je een menspop) en wil je daar meer mee doen dan je nu doet? Wil je je pop mooi laten bewegen, de handen laten bewegen, hem of haar laten praten en allerlei verschillende verhalen laten vertellen of gezellig laten kletsen met anderen?

Dan is deze online cursus iets voor jou want in deze online basiscursus ga je aan de slag met het tot leven roepen van je menspop. Het draait daarbij vooral om de basistechnieken, om het hóe doe ik dat?

[spacer height=”80″]

In deze cursus ga je samen met JaNee aan de slag om jouw pop helemaal tot leven te laten komen. Daar hoef je de deur niet eens voor uit want je kunt de lessen achter je computer volgen en oefent thuis voor de spiegel of samen met vriendjes als je dat liever doet. JaNee laat je zien hoe zij het doet en heeft allerlei oefeningen bedacht waarmee het jou ook gaat lukken om veel met je pop te kunnen gaan doen. Ze heeft niets vergeten en als ze dat toch per ongeluk deed dan kun je altijd vragen aan haar stellen want je komt in een online deelnemersgroep waarin je alles mag vragen of delen. O ja, je moet ook wat huiswerk doen maar we beloven dat het alleen maar leuk huiswerk is. Gaan we je zien bij de cursus?

Veel gestelde vragen:

Hoe schrijf ik me in voor deze cursus?

Je kunt je via de groene knop hierboven inschrijven voor deze cursus. Door op de knop te drukken kom je in onze ‘winkel’ terecht en daar kun je de cursus afrekenen. Je ontvangt dan binnen een dag een mail waarmee je toegang krijgt tot de academy en kunt al heel snel starten met de eerste les.

Hoe lang mag ik over deze cursus doen?

Je krijgt 12 maanden toegang tot de academy.

Wat heb ik nodig om de cursus te volgen?

Je hebt in de eerste plaats een pop nodig waarmee je kunt oefenen. Zonder een pop blijft het een ‘kijkactiviteit’ waarin je mij en JaNee vooral aan het werk ziet en dat is hartstikke leuk om naar te kijken maar je leert niet spelen door alleen te kijken. Spelen met een pop is een activiteit en een vaardigheid die je moet oefenen, ik kan dat niet genoeg herhalen en benadrukken.

Het fijne van online lessen is dat je die in je eigen tempo kunt volgen, net zo vaak kunt herhalen als je wilt en kunt oefenen op plaatsen waar niemand je ziet. Maak daar gebruik van en oefen, oefen, oefen, stel je vragen, deel je twijfels, frustraties en onzekerheden want alleen dan ontdek je dat je hierin niet de enige bent en legio mensen dezelfde drempels over moeten.

Wat ook handig is om in de buurt te hebben als je gaat oefenen is een spiegel, daarin zie je hoe jouw pop precies overkomt. Let tijdens het oefenen met een spiegel vooral op je pop en niet op jezelf want jouw publiek doet dat ook niet, die ziet ook vooral de pop.

En natuurlijk een internetverbinding want anders kun je niet online en offline is de cursus niet beschikbaar.

Zit er begeleiding bij de cursus?

Ja, je hoeft het niet helemaal alleen te doen en kunt, als je dat wilt, vragen stellen. Dat kun je doen via de mail aan Helen of JaNee maar je kunt ook gebruik maken van het forum bij de cursus. Daar staan ook de vragen van de andere cursisten.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de cursus?

Met het bekijken van de lessen, het oefenen met de lesstof en de opdrachten ben je ongeveer 10 uur bezig.

Wanneer kan ik starten met de cursus?

Je kunt elke dag starten met de cursus.

Wanneer je de cursus hebt geboekt, stuur ik je een mail met een link naar de online academy. Je moet dan eerst een account aanmaken en wanneer dat is geactiveerd (dat is meestal binnen 24 uur), dan kun je starten met je eerste les.

Kan ik samen met anderen op hetzelfde account inloggen?

Nee, dat kan niet. Elk account is persoonlijk.

Met welk apparaat kan ik de cursus het best volgen?

De cursus is het best te bekijken en te volgen via een pc of tablet. Hoe kleiner het apparaat is, hoe kleiner het scherm en hoe meer er gescrolld moet worden om alle menu’s te kunnen zien of gebruiken. Bedenk ook dat de lessen bedoelt zijn om samen met je pop te doen, om tijdens het kijken mee te doen met de voorbeelden en dat je je handen dus vrij moet hebben. Wanneer je ervoor kiest de lessen via een tablet (of mobiel) te volgen, zet het apparaat dan ergens op zodat je je handen vrij hebt. Daar leer je het meest van.

Kan ik de cursus met elke browser volgen?

Ja, de cursus wordt goed getoond op de meest gebruikte browsers. Dit neemt niet weg dat er wel problemen kunnen ontstaan door bijvoorbeeld opgeslagen cookies, dat is niet altijd iets wat ik van onze kant kan oplossen omdat het om een combinatie aan factoren kan gaan die samen een probleem veroorzaken.

Het is geen overbodige luxe om te proberen je pc zo schoon mogelijk te houden en hem regelmatig even door de ‘wasstraat’ te halen. Bekijk in dat kader ook dit artikel eens. Wanneer er problemen ontstaan met het volgen van de cursus stuur dan even een berichtje en zet daar in ieder geval in vanaf welk apparaat en vanuit welke browser je de cursus probeert te bekijken. Probeer van te voren ook even of het opgelost is wanneer je de browsergeschiedenis wist want die vraag ga ik je zeker stellen ???? Hoe je dit doet lees je in dit artikel van Coolblue.

Een impressie van deze cursus

[spacer height=”100″]

Voor wie is deze cursus?

[spacer height=”80″]

Waar gaan de lessen over?

[pricing_box title=”Prijs” price=”€25,00 p.p.” period=”” features=”5 online lessen,diverse opdrachten,deelnemersforum,jaar toegang” featured=”yes” button_label=”Inschrijven” button_url=”https://wonderbaarlijkespiegels.nl/product/de-levendige-menspop/” border_radius=”all”]
X