De levendige menspop; kindercursus

De levendige menspop; kindercursus

LESGEVERS:
JaNee
Onderwijsondersteuner
Helen Meurs
Helen Meurs
Docent

Prijs: €25,00 per persoon

Ben je tussen de 8 en de 14 jaar, heb je een menspop (of wil je een menspop) en wil je daar meer mee doen dan je nu doet? Wil je je pop mooi laten bewegen, de handen laten bewegen, hem of haar laten praten en allerlei verschillende verhalen laten vertellen of gezellig laten kletsen met anderen?

Dan is deze online cursus iets voor jou want in deze cursus ga je samen met JaNee aan de slag om jouw pop helemaal tot leven te laten komen. Daar hoef je de deur niet eens voor uit want je kunt de lessen achter je computer volgen en oefent thuis voor de spiegel of samen met vriendjes als je dat liever doet. JaNee laat je zien hoe zij het doet en heeft allerlei oefeningen bedacht waarmee het jou ook gaat lukken om veel met je pop te kunnen gaan doen. Ze heeft niets vergeten en als ze dat toch per ongeluk deed dan kun je altijd vragen aan haar stellen want je komt in een online deelnemersgroep waarin je alles mag vragen of delen. O ja, je moet ook wat huiswerk doen maar we beloven dat het alleen maar leuk huiswerk is. Gaan we je zien bij de cursus?

In deze online basiscursus ga je aan de slag met het tot leven roepen van je menspop. Het draait daarbij vooral om de basistechnieken, om het hóe doe ik dat?

VEELGESTELDE VRAGEN:

  • Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor kinderen van 8 – 14 jaar die een menspop hebben en deze tot leven wil laten komen.

  • Wat heb je nodig voor deze cursus?

Een menspop, een tablet of pc en internetverbinding.

  • Hoe lang mag je over deze cursus doen?

Je mag er 6 maanden over doen dus je hebt meer dan genoeg tijd.

  • Zit er begeleiding bij de cursus?

Ja, we hebben een groep opgezet waarin alle kinderen die deze cursus doen worden geplaatst en in die groep kun je al je vragen stellen, kun je vertellen hoe het is gegaan met de les, kun je met andere deelnemers ervaringen uitwisselen en je moet ook een paar opdrachten inleveren die JaNee samen met Helen gaat bekijken.

Volg deze cursus

Cursus materiaal

videolessen, opdrachten, deelnemersgroep en forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *