Begeleiding • Wonderbaarlijke Spiegels

Begeleiding

Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en een-op-een met me wilt werken

Persoonlijke begeleiding is helemaal gericht op jou en wat jij nodig hebt om te starten met een handpop of om deze toe te passen binnen een specifieke situatie, een specifiek onderwerp of een specifieke methode.

Ik stem me helemaal op jou en jouw leervraag af. Jij bepaalt de inhoud en ik help je de benodigde vaardigheden op te doen en te komen tot ingangen waarmee je jouw doel gaat behalen.

Persoonlijke begeleiding kan op mijn locatie in Elst plaatsvinden maar kan ook online zodat je er de deur niet voor uit hoeft vanuit je eigen vertrouwde omgeving met me werkt. Hiervoor log je in op een beveiligde omgeving waarin we elkaar kunnen zien en horen zodat we volop kunnen oefenen.

Persoonlijke begeleiding is er in twee vormen: korte begeleiding van een uur en een maandtraject. Welke vorm voor jou het meest geschikt is hangt af van de aard van je vraag en de vaardigheden die je al hebt. Soms gaat het alleen om een zetje in de goede richting, dan is een uur vaak genoeg om daarna zelfstandig verder te gaan.

Wanneer de vraag wat complexer is of wanneer je graag wilt dat ik een poosje met je mee kijk en mee denk dan is een maandtraject meer geschikt. Een maandtraject bestaat uit verschillende keren persoonlijke contact, aangevuld met begeleiding via mail en opdrachten.

Persoonlijke begeleiding start na het invullen van een vragenlijst waarin je het doel van de begeleiding gaat formuleren, jouw situatie beschrijft en aangeeft wat je al kunt met jouw pop.

Wat past het best bij jou?

online1

Begeleiding 60 minuten

75uur

Je hebt een specifieke vraag

  • online of in Elst (GLD)
  • Jij bepaalt de inhoud: jouw vraag staat centraal
  • Voor: ouders, groepsleidsters uit de kinderopvang, leerkrachten en hulpverleners die al enige ervaring hebben met een handpop en aan een specifiek onderdeel willen werken.
online21

Begeleidingstraject

299maand

Je wilt dat ik met je mee kijk

  • online of in Elst (GLD)
  • Jij bepaalt de inhoud: jouw vraag staat centraal
  • Voor: ouders, groepsleidsters uit de kinderopvang, leerkrachten en hulpverleners die met een pop willen starten en/of al enige ervaring hebben met een handpop en nu aan een specifieke doelstelling willen werken.
X