Persoonlijke begeleiding is helemaal gericht op jou en wat jij nodig hebt om te starten met een handpop of om deze toe te passen binnen een specifieke situatie, een specifiek onderwerp of een specifieke methode.

Ik stem me helemaal op jou en jouw leervraag af. Jij bepaalt de inhoud en ik help je de benodigde vaardigheden op te doen en te komen tot ingangen waarmee je jouw doel gaat behalen.

Persoonlijke begeleiding kan op mijn locatie in Elst plaatsvinden, maar kan ook online zodat je er de deur niet voor uit hoeft vanuit je eigen vertrouwde omgeving met me werkt. Hiervoor log je in op een beveiligde omgeving waarin we elkaar kunnen zien en horen zodat we volop kunnen oefenen.

Persoonlijke begeleiding kan in de vorm van een middag- of een maandtraject. Bij een middagtraject maak je een eenmalige afspraak van 2 of 3,5 uur en gaan we aan de slag met jouw leervraag. Een maandtraject bestaat uit verschillende keren persoonlijke contact, aangevuld met begeleiding via mail en opdrachten.

Persoonlijke begeleiding start na het invullen van een vragenlijst waarin je het doel van de begeleiding gaat formuleren, jouw situatie beschrijft en aangeeft wat je al kunt met jouw pop.

Meer informatie over een middagtraject kun je hier vinden

Meer informatie over een maandtraject kun je hier vinden