AANBOD • Wonderbaarlijke Spiegels

AANBOD

Mijn aanbod is gericht op het leren werken met een handpop als instrument. Je gaat actief aan de slag met een handpop en ontdekt niet alleen wat dit prachtige medium vóór je kan doen maar ook wat het mèt je doet. Spelen met de pop gaat nooit alleen over de ander, over degene waar je voor gaat spelen maar gaat ook over jezelf. En dat kun je gebruiken; je kunt jouw pop eigenschappen meegeven die jij over wilt brengen op het kind (de kinderen) waarmee je werkt. Je kijkt dus zowel naar de pop als instrument als naar de doelen die je wilt bereiken met dit instrument. Deze tweeledige aanpak maakt dat je zowel leert hoe je de pop tot leven kunt roepen als hoe je de pop een plek binnen jouw dagelijkse praktijk geeft. De praktijk is bij al mijn activiteiten het uitgangspunt.

We spelen niet om het spelen maar spelen omdat we gericht aan de slag willen met (leer)inhouden, onderwerpen, thema's en te leren vaardigheden. Dat doen we, bij voorkeur, zo interactief mogelijk. De handpop is daarbij ons instrument om drempels te verlaten en veiligheid te creëren met als doel het kind te betrekken bij ons aanbod en het actief te laten deelnemen. Via de pop verzamelen we informatie en krijgen we meer zicht op het kind. Hoewel je de training volgt om hem in de praktijk toe te passen draait het in de training vooral om jou. Om wat jij nodig hebt om de pop daadwerkelijk te gaan gebruiken en zul je handreikingen krijgen waarmee je stapsgewijs aan de slag gaat, succeservaringen op doet en vooral plezier beleeft aan de handpop.


Dit is mijn aanbod

cursus1

Online cursussen

Verschillende niveau's en doelgroepen

  • Een online cursus bestaat uit een reeks lessen die je thuis kunt volgen. Je volgt de lessen individueel, ziet de vaardigheden in beeld, oefent met je eigen pop en voert zelfstandig de opdrachten uit.
onderonsje

Workshops

Voor 1 tot 18 deelnemers

  • In een workshop ga je samen met anderen aan de slag met een pop en doorloop je in een hoog tempo alle basisvaardigheden en de mogelijkheden van de pop voor jouw dagelijkse praktijk
programma1

Online programma's

Werken rondom een thema

  • Een online programma draait om het toepassen van de handpop binnen een thema of onderwerp. Het heeft een start- en einddatum en bestaat uit verschillende leeractiviteiten.
online1

Persoonlijke begeleiding

Jij kiest de inhoud

  • Wil je graag een-op-een met mij aan de slag in Elst of via een online beeldverbinding dan kan dat ook. Jouw leervraag en jouw situatie staat daarbij centraal en jij bepaalt welk doel je behalen wilt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

  • Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.
X