Basisworkshop Elst (GLD)

Op 23 juni 2018 wordt van 13.00 - 16.30 uur de basisworkshop "De Pedagogische Handpop" gegeven in het pand van Wonderbaarlijke Spiegels. Temidden van de hele collectie handpoppen (wat al een feestje op zich is), volg je de 3,5 uur durende workshop en ga je naar huis met genoeg bagage om zelf met je handpop te starten. De workshop is voor iedereen die de handpop graag als een pedagogisch hulpmiddel wil gebruiken, ervaring in het werken met handpoppen is niet nodig. De kosten zijn €75,00 per persoon.

Lesgevers

Helen Meurs
Helen Meurs
Docent
JaNee
Onderwijsondersteuner

Van

23 juni 2018 - 13:00

Tot

23 juni 2018 - 16:30

Adres

Manege 6G, 6662 WC Elst (GLD)   Toon kaart

Categorieën

basisworkshop , workshop

In deze basisworkshop komen de basisbeginselen van het werken met de handpop als pedagogisch hulpmiddel binnen pedagogische-, educatieve-, en/of interactieve situaties aan de orde. We bedoelen daarmee alle normale dagelijkse situaties (of spelsituaties) waarin u het kind iets wil meegeven of leren en situaties waarin sprake is van een zorg- of hulpvraag. De workshop is bestemd voor iedereen die nog geen ervaring heeft met het werken met de handpop als pedagogisch hulpmiddel en/of vooral met poppen heeft gewerkt vanuit rollenspel, scripts en verhalen. De workshop kan gevolgd worden door iedereen die een handpop wil gaan gebruiken t.b.v. opvoeding, interactie, hulpverlening of vrije tijdsbesteding.

De kosten per deelnemer zijn €75,-, incl. koffie/thee, handleiding  en toegang tot een pluscursus aan de online academy.