Actie-in-mei • Wonderbaarlijke Spiegels

Zie je hoe leuk kinderen een handpop vinden en hoe makkelijk ze er op reageren?  Weet je je geen raad met een pop, sla je dicht zodra je er eentje op schoot neemt of ben je heel snel door je gespreksstof heen?

Ik kan je helpen en je leren hoe je kunt starten met een pop en hoe je die uit kunt laten groeien tot een hulpmiddel waarmee je alle onderwerpen, thema’s en problematieken aan kunt kaarten. Een hulpmiddel waarmee je kinderen uit kunt dagen en die jou de mogelijkheid geeft te onderzoeken wat er in een kind om gaat, hoe het denkt en waar zich problemen voor doen.

Ik geef al 15 jaar workshops rondom het (pedagogisch) werken met een handpop en heb al vele deelnemers op weg geholpen om van hun pop een prachtig hulpmiddel te maken waar kinderen makkelijk tegen praten en hen uitdaagt bijv. grenzen te verleggen. Werken met een pop als hulpmiddel is hartstikke leuk maar ook een vaardigheid die je onder de knie moet gaan krijgen want een handpop als hulpmiddel is méér dan een vriendje en gesprekspartner; een handpop als hulpmiddel is een pop die ingezet wordt om doelen te bereiken.

Dit jaar zijn we ‘on tour’ door Nederland en kun je op verschillende plekken een workshop of masterclass volgen. Wil je daarbij zijn? Dan is deze actie voor jou bedoeld, boek voor 15 juni a.s. je plekje en je krijgt direct toegang tot de online academy zodat je alvast kunt oefenen met de basisvaardigheden. Heb je nog geen pop? Dan kun je die bij deze actie, tot 30 juni 2019, met 10% korting aanschaffen in de webshop van handpoppen.nl. **

Voor 2020 staat er geen ‘on tour’ op het programma.

Enthousiast geworden? In de agenda staan alle beschikbare data en kun je direct boeken als je wilt. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen per locatie is beperkt*.

*vol = vol

** deze aanbieding geldt alleen op inschrijvingen die vóór 15 juni 2019 binnen komen.

X